Samtalsterapi Köping

GottSamtal – samtalsterapi Köping

Samtalsterapi för dig i Köping

Mitt namn är Anita och jag är diplomerad samtalsterapeut och vänder mig till alla i Köping som är intresserade av samtalsterapi. Dock ligger inte min mottagning i Köping utan en bit bort, men med dagens teknik är det ändå möjligt att träffas via till exempel messenger.

Vi kan alla hamna i en sits som gör att vi behöver prata med någon professionell om svårigheter och livets utmaningar. Jag ger dig en ”verktygslåda” som får dig att ta dig vidare och framåt, tänka gott om dig själv och hitta ett nytt sätt att tänka och leva.

Det första samtalet kostar ingenting, då vill jag få veta mer om just dig och dina problem och vad som bäst kan göras för att hjälpa just dig. Det samtalet tar vi över telefon och utifrån det så lägger vi upp en plan. Ett samtal tar 45 minuter och sedan träffas vi en eller ett par gånger i veckan, beroende på din situation.

Du är den viktigaste personen i ditt liv så du är verkligen värd att få må bättre! Om du vill veta mer om vad jag erbjuder är du varmt välkommen att höra av dig till mig, och du kan även läsa mer HÄR om vad jag erbjuder. Riktigt varmt välkommen!

Samtalsterapi Köping

Tystnadsplikt

Tystnadsplikt är en självklarhet och en av grundstenarna i mitt yrke. Jag lämnar med andra ord aldrig ut några uppgifter om mina klienter, vad som sägs här stannar här. Du kan därmed vara helt trygg när du pratar med mig!

Vägen framåt

Vägen framåt startar här! Det är din situation som avgör hur denna väg kommer se ut. Jag stöttar dig och ger dig verktygen. Vid behov kan jag slussa dig vidare till andra instanser, till exempel sjukvård, om det behövs och du vill.

Flexibilitet

Flexibilitet är A och O. Vi kan antingen träffas här, eller så samtalar vi över telefon, messenger eller videosamtal. Det är dina önskemål, förutsättningar och behov som styr mötet och vad vi ska fokusera på i samtalen.

Gottsamtal